Concerts i events

 

Una de les principals eines i més efectives per a millorar les societats és l'art, per això treballem en aquest ambiciós programa que pretén acostar la música una mica més tant als que veuen aquest art com quelcom molt llunyà com a aquells que tenen curiositats o volen aprofundir més en aquest món.

 

Músics de primer nivell del nostre país, professors de centres superiors o professionals del món de la música i de l'art ja sigui en format xerrades sobre un tema concret, orientació per a futurs músics professionals, masterclasses o beques en cursos externs internacionals entre altres són algunes de les propostes en les què treballem per a posar molt aviat a l'abast tant d'alumnes com de gent externa al nostre centre.

 

 

PRÒXIM CONCERT

DISSABTE 4 DE MARÇ DE 2023, 19.30h  SALA D'AUDICIONS

 

CARLES MARIGÓ- PIANO

BREAKING BACH 

presentació del nou disc Papa Bach

 

Carles Marigó és un músic format com a pianista clàssic a l’Esmuc de Barcelona (Vladislav Bronevetsky) i al Conservatori Tchaikovsky de Moscou (Irina Plotnikova). Ha desenvolupat la seva faceta com a improvisador guiat per Xavier Dotras, Albert Bover, Emilio Molina, Juan de la Rubia, Michael Pisaro, James Fei, Evan Parker. Amplia la seva formació gràcies a les beques CEP, CoNCA i AIE, i recolzat pels premis nacionals i internacionals obtinguts com a pianista i compositor durant l’etapa de formació (Eugènia Verdet, Ciutat de Manresa, Ricard Viñes, entre d’altres). Ha rebut valuosos consells de mestres com Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Sacharias, Paul Badura-Skoda, Jacques Rouvier o María Jesús Crespo, entre d’altres. La majoria d’aquestes classes, organitzades i pagades per la beca del CEP (Centre d’Estudis Pianístics).

Ha actuat a països com Espanya, Suïssa, Portugal, Alemanya, Dinamarca, Anglaterra, Rússia o Nova Zelanda com a solista, en agrupacions o amb orquestra. Ha estat músic creador resident a la Pedrera (Barcelona, 2017), l’Atlàntida de Vic (2020), la Marfà (Girona, Residències internacionals 2020-2021) i al Zamus Zentrum für Alte Musik Köln (Colònia, Alemanya, 2021). Ha enregistrat per la WDR (Ràdio de Colònia, Alemanya), RTVE, TV3, Canal 33, Catalunya Ràdio, Catalunya Música, entre d’altres.

Quant a la docència, és professor d’improvisació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Conservatori Superior de Música del Liceu. Està especialitzat en la Metodologia IEM (Instituto de Educación Musical Emilio Molina) potenciant la creativitat i la improvisació en el procés d'aprenentatge de la música.

 

 

PROGRAMA

Carles Marigó · Improvisació

Johann Sebastian Bach · Concerto nach Italienischem Gusto 1r moviment BWV 971

Johann Sebastian Bach · Fantasia en La menor, BWV 922

Joan Magrané · Fantasiestück 3 

Carles Marigó · Trencadís (sobre el preludi en Do menor (CBT v. 1) BWV 847)

Johann Sebastian Bach / Franz Liszt · Fuga en La menor BWV 543

Johann Sebastian Bach / Carles Marigó · Aria variata (a la manera flamenca) BWV 989

Johann Sebastian Bach / Carles Marigó · Erbarm dich mein, o Herre Gott BWV 721

Carles Marigó · Papallona

 

Venta d'entrades  a scherzo@scherzomc.com, Whatsapp 606 52 29 07 o a secretaria. .

 

 

 

PRÒXIM CONCERT

Carles Marigó - Fotografia: Josep Echaburu

EVENTS ANTERIORS...