ij

Cursos disponibles

 

 

Sensibilització I, II i Iniciació a la música

 

Dos anys de sensibilització musical i un d'iniciació a la música per als més petits (des dels tres anys). S'introdueixen dins el món musical d'una manera divertida mitjançant el joc.

 
Grau elemental

 

Quatre cursos de grau elemental amb dues hores de llenguatge musical i una hora d'instrument a la setmana. Es treballen aspectes teòrics, formació d'oïda, solfeig i història de la música. També hi ha l'opció de fer música de cambra.

 

Grau professional

 

Sis cursos de grau professional amb dues hores de llenguatge musical i una hora d'instrument. Es treballen aspectes teòrics, harmonia, anàlisi musical, formació d'oïda, solfeig i història de la música. L'objectiu és preparar l'alumne per unes hipotètiques proves d'accés al grau superior. També hi ha l'opció de fer música de cambra.

 

Classes particulars d'instrument adaptades

 

Classes particulars adaptades a qualsevol edat (a partir de quatre anys), nivell i interès. Destinat a aquelles persones que volen començar a tocar un instrument, que volen seguir gaudint de la música com a hobbie o que volen classes de reforç per a preparar proves d'accès al grau professional o superior. Cadascú marca el seu propi ritme segons el seu temps de dedicació i interès.

 
Instruments disponibles

 

Piano, cant, guitarra, ukelele, violí, viola, violoncel, saxòfon i clarinet.